Airconditioning

Airconditioning is een vorm van klimaatregeling waarbij de temperatuur beïnvloed wordt door de regulatie van lucht in een binnenruimte. Daarom wordt veelal gesproken over klimaatbeheersing. Ook op dit gebied kan TB Tom alles voor u betekenen. We zijn thuis in alle denkbare systemen. Van een eenvoudige airconditioning voor één ruimte, zoals een woonkamer of slaapkamer, tot een geavanceerd systeem voor een groot kantorencomplex. Hierbij richten wij ons zowel op de zakelijke markt als op particulieren. Om de situatie goed in beeld te krijgen maken we meestal een persoonlijke afspraak waarna we een passende offerte kunnen uitbrengen.
Luchtbehandeling en koeling, ventilatie, temperatuur en luchtvochtigheid zijn voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor het comfort en het energiegebruik van een gebouw. Zij beïnvloeden ook in hoge mate de prestaties van de mensen die erin werken.

Wij kunnen verschillende soorten airconditioninginstallaties leveren en aanbrengen, afhankelijk van uw wensen. Dat kan een van onze voorkeurs leveranciers zijn ( LG , Mitsubishi Electric of Panasonic ) onze voorkeursleveranciers zijn met zorg geselecteerd hierbij kijken vooral naar de uitstraling , kwaliteit en ondersteuning.

De airconditioningsystemen zijn de laatste jaren volop doorontwikkeld. Ze zijn vrijwel onhoorbaar en energiezuinig. De binnendelen, zoals de wandmodellen en plafond inbouw- en onderbouwmodellen zijn compact, fraai van vorm en kleur en kunnen naast de temperatuur ook de luchtvochtigheid regelen.

Voor het periodiek onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen op afroep uw airconditioninginstallatie onderhouden, maar u kunt ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten, zodat wij zorgen dat uw installatie 1x in de 18 maanden gecontroleerd wordt. Bekijk hier ons airco onderhoudscontract.

Bekijk Hieronder ons aanbod:

Onze partners

Wij leveren ketels voor de volgende merken:

Contactgegevens

Caïrostraat 60-62
3047 BC Rotterdam

Telefoon
010 4620 411

E-mail
info@tbtom.nl

KvK
24266322

Wilt u een offerte of vrijblijvend advies?

Optie 1: Voor direct contact, bel 010 462 0411 (08:00 – 16:30 uur)

We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden bij uw wensen.

Optie 2: Laat uw gegevens achter

Vul het onderstaande formulier in en ontvang binnen 1 werkdag onze reactie.