Benieuwd hoe wij uw binnenklimaat comfortabeler,
milieuvriendelijker en efficiënter kunnen maken?

Neem contact met ons op

Vakkundige installatie in bestaande panden

Het is ons vak om uw bestaande pand te voorzien van nieuwe installaties. Soms lijkt het een uitdaging om oudere gebouwen aan de nieuwste eisen te laten voldoen. Gelukkig zijn onze medewerkers experts in het installeren van nieuwe technieken in bestaande panden. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw verwarming, koeling of ventilatie vervangen of verbeteren met behulp van de nieuwste technieken.

Kies voor bewezen duurzame renovatie

Verouderde installaties kunnen zorgen voor inefficiënt energiegebruik. Een renovatie zorgt dan niet alleen voor het terugdringen van uw energieverbruik, het zorgt ook automatisch voor kostenbesparingen. Op die manier werken wij samen met u aan milieuvriendelijke installaties die ook goed zijn voor uw portemonnee.

Ons team van ervaren installateurs

In de eerste plaats kunt u van onze medewerkers echt vakmanschap en up-to-date kennis verwachten. Dat blijkt wel uit onze certificaten, we zijn bijvoorbeeld VCA-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat. Bovendien hebben onze vakmensen altijd oog voor uw wensen en werken ze dus klantgericht. Voor zowel onze zakelijke als onze particuliere klanten betekent dat een prettige samenwerking met experts die gehoor geven aan uw behoefte.

Vrijblijvende bezichtiging van uw gebouw

Om optimaal in te kunnen spelen op uw behoefte, is het essentieel dat wij het pand bezichtigen. Op dat moment kunnen wij niet alleen uw wensen inventariseren, maar ook bekijken wat de praktische mogelijkheden zijn. Dit is het moment waarop de oplossing voor een beter binnenklimaat concrete vormen krijgt. Samen met u geven wij dan invulling aan uw behoefte aan verwarming, koeling of ventilatie. Wij komen uiteraard vrijblijvend langs om uw gebouw te bezichtigen en op basis daarvan een concurrerende offerte uit te brengen.

Onze partners

Wij leveren ketels voor de volgende merken:

Wilt u een offerte of vrijblijvend advies?

Optie 1: Voor direct contact, bel 010 462 0411 (08:00 – 16:30 uur)

We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden bij uw wensen.

Optie 2: Laat uw gegevens achter

Vul het onderstaande formulier in en ontvang binnen 1 werkdag onze reactie.