Over Technisch Buro Tom

Neem contact met ons op

Wij zijn Technisch Buro TOM

Technisch Buro TOM is sinds 1979 uw betrouwbare partner in de installatietechniek. Wij hebben jarenlange ervaring in de aanleg, renovatie en het onderhoud van verwarmings-, ventilatie- en koelinstallaties in bestaande gebouwen. Onze klantengroep is erg divers, en bestaat onder andere uit schoolbesturen, woningbouwverenigingen, overheidsinstellingen, vastgoedbeheerders en particulieren. Onze servicedienst is volledig ingesteld op onderhoud en inspectie, en is voor het verhelpen van storingen 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Meer dan 40 jaar ervaring

Technisch Buro TOM is in 1979 opgericht en heeft sindsdien vele installaties in de omgeving van Rotterdam geplaatst en onderhouden.

In 2001 werd het bedrijf overgenomen door de familie Raadtgever, die vandaag de dag nog steeds aan het roer staat van het bedrijf. Sinds 2003 vindt u ons op het industrieterrein Noord-West in Rotterdam. Vanaf deze locatie voorzien wij zowel onze zakelijke als onze particuliere klanten van de beste oplossingen.

Alle kennis onder één dak

Bij Technisch Buro TOM komen veel specialiteiten bij elkaar. Dat zorgt ervoor dat u voor verschillende diensten bij ons terecht kunt. Denk dan bijvoorbeeld aan ketelvervanging of -installatie, inspectief en meedenken over verduurzaming.

Deze veelzijdigheid maakt ons erg flexibel, waardoor we altijd in staat zijn om op uw vraag in te spelen. Voor u is het grote voordeel dat u al uw verwarming, koeling en ventilatie met één partner regelt.

Duurzaamheid en kwaliteit verzekerd

Wij hebben duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Zowel tijdens de werkzaamheden als wanneer uw installatie draait, zijn dit belangrijke uitgangspunten. En dat maken we graag tastbaar. Zo bezitten wij een VCA-certificaat en zijn we onder meer aangesloten bij UNETO-VNI.

Onze partners

Wij leveren ketels voor de volgende merken:

Wilt u een offerte of vrijblijvend advies?

Optie 1: Voor direct contact, bel 010 462 0411 (08:00 – 16:30 uur)

We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden bij uw wensen.

Optie 2: Laat uw gegevens achter

Vul het onderstaande formulier in en ontvang binnen 1 werkdag onze reactie.